Onze behandelingen :

HYPNOTHERAPIE waaronder Soulkey Therapie, het Simpson Protocol, The Flow of Life en de Yager Code zijn EEN WAARDEVOLLE INVESTERING IN JEZELF.     

Er komen veel klachten, situaties en problemen in aanmerking om te behandelen met Hypnotherapie, Soulkey Therapie, The Flow of Life, het Simpson Protocol, yager Code of Reiki/ Healing. Mocht je je probleem, vraag of uitdaging niet kunnen vinden in deze lijst, dan is dat geen teken dat ik je niet kan helpen.

Neem alsjeblieft vrijblijvend contact met me op en laat me weten wat er scheelt. Er is zo ontzettend veel wat we samen kunnen bereiken. Het is gewoonweg te veel om allemaal in een lijstje te zetten. Dit is daardoor een kleine greep uit de lijst met klachten die zinvol  behandeld kunnen worden.

Ieder mens is uniek, geboren met een persoonlijk blauwdruk.

Daar zijn de benodigde talenten gratis bijgeleverd door moeder natuur. Hoe mooi is dat? Als kind ben je je niet bewust van je talenten en doelen. Je doet als het goed is gewoon waar je blij van wordt. Open en eerlijk, gewoon zoals je bent.

In de loop van de jaren zorgen gebeurtenissen, je achtergrond en je omgeving ervoor dat er allemaal laagjes over deze talenten groeien. Je veranderd  omdat je voelt dat dit van je verwacht word. Er ontstaan overtuigingen die niet per se bij jou horen. Onbewust ontstaan er zo allemaal geautomatiseerde processen. Ook komt er hier regelmatig een “overlevingsstrategie” om de hoek kijken. Best handig soms en in ieder geval lekker energiezuinig, totdat het tegen je gaat werken. Dan is je energie ver te zoeken, je batterij is leeg. Er begint intern iets te knagen.

Je vraagt je af : Is dit alles? Wil ik zo 80 worden? Waar wordt ik nog blij van?

Wij kunnen samen kijken hoe ik jou kan begeleiden om weer bij jezelf te komen. Misschien zegt je gevoel wel dat hypnotherapie je kan helpen of Reiki/ een Healing. Volg altijd je gevoel, dat werkt vaak het beste.

Verwacht een eerlijke, liefdevolle provocatieve aanpak. Natuurlijk zoek ik hierin de juiste balans tussen compassie, down to earth spiritualiteit en een goeie dosis humor.

Tijdens de behandeling mag je ervoor kiezen om op een comfortabele behandeltafel te gaan liggen of kies je liever voor een stoel? (Met Reiki en Healing raad ik je aan om op de behandeltafel te gaan liggen, is dit niet mogelijk kan ik je ook behandelen in een stoel)

Welke behandeling je ook kiest, de meeste mensen voelen de energie die ik door mag geven. Soms is de energie als warmte, als tinteling of juist als kou voelbaar. De energie gaat door kleding (zelfs door gips) heen, dus je hoeft geen kleding uit te doen.

Voor een optimaal resultaat adviseer ik je om de rest van de dag wat rustig aan te doen. Wanneer je voelt dat je even wilt gaan liggen of slapen thuis, doe dit dan ook. Luister naar je lichaam, je ingevingen, dit helpt voor jouw proces. Veel water drinken helpt je lichaam om de losgekomen afvalstoffen af te voeren en de werking van de behandeling te versterken. Al mijn behandelingen kunnen veilig naast de reguliere behandelmethoden worden gebruikt, zij zijn niet bedoeld als vervanging hiervan.

Wij helpen ook bij

Allerlei andere klachten die je misschien niet op het ‘lijstje’ kunt terug vinden.                              Misschien denk je wel, ik heb helemaal geen lichmelijke klachten, het is meer dat ik het ‘gewoon’ even niet meer weet…. Dan kunnen wij 1 op 1 een choaching traject ingaan. Gewoon om te kijken waar loop jij tegenaan, hoe komt het dat jij je overzicht kwijt bent?

Coaching, Soulkey therapie, The Flow of Life, Yagercode, het Simpson Protocol en hypnotherapie zijn                                                                                                                                                                                                                    EEN ZEER WAARDEVOLLE INVESTERING IN JEZELF

Neem alsjeblieft vrijblijvend contact met me op en laat me weten wat je zoekt. Er is zo ontzettend veel wat we samen kunnen bereiken. Het is gewoonweg te veel om allemaal in een lijstje te zetten.

Vraag een gratis oriënterend telefonisch gesprek aan om te horen wat ik voor je kan betekenen.

Of kom langs voor een intake en korte behandeling tegen gereduceert tarief.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.