Chronische pijn

Heb je iedere dag weer pijn?
Wordt je beperkt in je dagelijks leven door pijn?
Heb je geen energie meer door de pijn en slapeloosheid?
“Je zult er mee moeten leren leven”.
Is misschien wel wat je te horen hebt gekregen. Dit wil je natuurlijk niet horen! Hier wil je NIET IEDERE dag mee leven.
Eén op de tien mensen heeft langdurige pijn die beperkingen met zich meebrengt.

Als iemand pijn krijgt die – om welke reden dan ook – niet overgaat, komen er onherroepelijk allerlei problemen bij. De psychosociale en maatschappelijke gevolgen daarvan worden nog steeds ernstig onderschat! Dagelijks pijn hebben heeft niet alleen invloed op het leven van degene die pijn heeft, maar ook op het leven van de directe omgeving. Chronische pijn betekent niet alleen altijd pijn hebben. De bijkomende maatschappelijke problemen, onbegrip en de vaak daarbij behorende stress beïnvloeden de pijn vaak negatief. 

Pijn wordt chronisch genoemd als de pijn langer dan 6 maanden bestaat. 

Hypnotherapie helpt om de pijn te verminderen!

Op dit moment zijn er in Nederland meer dan 1,5 miljoen mensen die leven met chronische pijn. Een serieus probleem!

Het is lang niet altijd aan de buitenkant te zien waar de pijn vandaan komt. Voor de buitenwereld is het alleen al daardoor vaak moeilijk begrip op te brengen. Pijn is een signaal of prikkel naar je hersenen, die aangeeft dat er iets moet gebeuren/ veranderen.        Je kunt het zien als een waarschuwing van je lichaam. 

Het kan zijn dat er schade aan je lichaam is geweest en dat deze schade is hersteld, ondanks dit herstel blijft de pijn. Of er is geen sprake van daadwerkelijke schade, maar toch heb je pijn. In al deze gevallen spreken we van ‘chronische pijn’, wanneer dit lang aanhoud. Dit onderscheid is belangrijk, aangezien uw lichaam in het geval van chronische pijn op een andere manier reageert dan op “gewone” pijn.

Bij chronische pijn wordt voortdurend en onterecht een prikkel afgegeven. Behoorlijk vervelend, zeker als er medisch geen oplossing voor lijkt te zijn. Je alarmsysteem staat bij wijze van spreken altijd aan.

Door middel van hypnotherapie kan de pijn verlicht worden. Wij geven nieuwe suggesties waardoor je minder pijn zult voelen en ervaren. Jou kwaliteit van leven zal na één sessie al heel veel verbeterd zijn. Zonder dat je hier medicijnen voor hoeft te slikken, hoe mooi is dat?

Stap NU uit de vicieuze cirkel van pijn!

Hoe werkt het?

Voordat we beginnen met de hypnotherapie hebben we een uitgebreid gesprek. We bespreken je gevoelens en gedachten en wat je allemaal al hebt gedaan om verlost te worden van de pijn. Ik neem ruim de tijd om dit te bespreken.

We bespreken je leefsituatie,  hoe voel je je nu? Voel je je begrepen door je omgeving? Hoe zijn je omstandigheden op dit moment. Ervaar je veel stress? Hoe was je jeugd, werd je gehoord, mochten jouw gevoelens er zijn? Wanneer is de pijn begonnen? We gaan samen op zoek naar de bron.

Natuurlijk leg ik je ook uit wat we gaan doen tijdens de hypnose sessie en kijken wij samen wat wij wanneer gaan inzetten. 

Jouw motivatie en inzet zijn erg belangrijk om goede resultaten te halen.

Jouw investering
Tijdens dit traject ga ik je begeleiden om deze chronische pijn en bijbehorende klachten te verminderen. Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten. Ik neem ruim de tijd voor je.  

Tijdens dit traject gaan wij samen kijken wat je nog meer kunt doen om het herstel te bevorderen. Wat gaan we op welke manier doen? Wat gaan we hiervoor inzetten? Wat voelt voor jou goed?

Een sessie inclusief uitgebreide intake € 150,00

Of je kiest ervoor 3 sessies in 1x te boeken voor € 415,00

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.