Het gezicht achter Jolie

Mijn naam is Anita Zonneveld (1964), erkend en geregistreerd hypnotherapeut met daarnaast diverse specialisaties. ‘Ik zie mezelf als gids bij de grote en kleinere vragen in je leven, mijn intentie is jou te leren kennen, jou te helpen op welke manier jij wilt. Voor een korte of langere tijd, net wat jij nodig hebt. Ik zet daarvoor mijn vakmanschap, intuïtie en analytisch vermogen volledig voor je in. Ik heet je welkom zonder oordeel en met vriendelijke aandacht.

Het is mijn wens om jou te helpen en te begeleiden naar jouw eigen kracht

De optimale versie van jouzelf. Zonder beperkende gedachten en patronen. Dit kan door Coaching, Soulkey Therapie, Hypnotherapie, het Simpson Protocol, Reiki Tera Mai, Healing, Luisterkind, Meditatie en ook met hulp, bevestiging of tips van de kaarten. Op deze manier gaan we op natuurlijke wijze, heel effectief aan de echte oorzaak van de klacht werken. Vanuit mijn kennis en ervaring als Internationaal Register Hypnotherapeut en mijn holistische visie, ga ik uit van het zelfgenzend vermogen wat bij ieder mens aanwezig is. We zijn het soms alleen even kwijt!

Zelf genezend vermogen is wetenschappelijk bewezen

Het zijn niet alleen de positieve ervaringen die ik hoor, het is ook wetenschappelijk bewezen. Want vanuit de wetenschap weten we dat als je maar één cel hebt die op een bepaald gebied in je lichaam nog functioneert, die cel dan andere defecte cellen kan repareren. Hoe mooi is dat?

Video afspelen

“Als mens krijgen wij allemaal onze uitdagingen in het leven.”

Dit zelf genezend vermogen kan op allerlei manieren ingezet worden. De een heeft altijd “pech” door allerlei lichamelijke narigheid, de ander door spanningen en onzekerheden. Misschien door een onveilige thuissituatie of spanningen rondom werk en/of gezondheid. Zelf heb ik het nodige mee gemaakt en dit ging op een gegeven moment ten koste van mijn gezondheid. Ik kreeg klachten die voor mijn gevoel niet bij mij hoorden. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik ging zoeken naar oplossingen. Mijn vertrouwen in de “reguliere” therapeuten was ik volledig kwijt door vele eerdere gezins – ervaringen en hierdoor kwam ik op een gegeven moment met EMDR in aanraking voor mijn PTSS. Dit vond ik al heel mooi werken, snel en redelijk doeltreffend en toch kwam dit voor mijn gevoel niet tot de kern. Jolanda van Bavel, waar ik kwam voor diverse cursussen (onder andere Reiki Tera Mai) vertelde dat zij mij wel kon helpen met hypnotherapie. Er ging een wereld voor mij open!

Toen wist ik: DIT wil ik ook kunnen! Hiermee anderen kunnen helpen, dit gaat zoveel sneller dan welke andere therapie dan ook. Zo is het begonnen. Dit was mijn AHA moment, voor mijn gevoel had ik 3 jaar therapie in 3 sessies opgelost!

Hierdoor ben ik de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut gaan volgen bij Hypnoworld. Daarna heb ik nog andere Hypnose specialisaties bij Arno van den Muckhof gedaan. Andere specialisaties zoals SP heb ik bij HypnoseCentrum.be, leraar Christophe Dierckx gedaan en Soulkey Yherapie bij Peter Kupers.

Oordelen doe ik nooit. Door ervaring weet ik dat lang niet alles zichtbaar is aan de buitenkant en het meestal verder en dieper zit. Ik ben wel betrokken bij de issues waar je mee komt. Ik ga aan de slag met het materiaal dat jij me geeft en ik zet alle middelen in die ik in me heb om het de beste sessie te maken die voor jou mogelijk is, op dat moment. Een diagnose stellen doe ik niet, ik ben geen arts.

Ik sta achter mijn aanpak, die zal verschillen per persoon. Ik kies voor een aanpak waarvan ik denk dat die het beste bij jou past. Natuurlijk bespreken wij dit samen bij de intake.
Het leven is te kort om jaren ergens mee te zitten. Je hoeft niet met je gevoel te worstelen als je ergens graag vanaf wilt. Je kunt ermee aan de slag, je kunt het oplossen of in ieder geval verbeteren. Daar wil ik je graag bij begeleiden.

Ik neem de tijd om te praten voor de sessie, zodat we ons beiden op ons gemak voelen wanneer we aan de sessie beginnen. We kunnen wat drinken als je daar behoefte aan hebt en nemen dan door wat er gaat gebeuren. Het is gezellig van te voren en alle spanning zakt weg. Dat is een mooie ingang voor de hypnose sessie. Het oplossen van problemen doen we in het nu, de problemen laten we in het verleden. We plaatsen nieuwe, veel fijnere positieve suggesties in de plaats van jou probleem. Waar het om gaat is dat je ervan opknapt. Dat je je goed voelt in het dagelijks leven en zin hebt in de toekomst. Of dat nu gaat over het verwerken van bepaalde zaken en sterker te staan in het hier en nu, of er andere klachten of verbeterpunten zijn dat maakt niet uit.

Wat ik je graag mee wil geven is:

Er bestaat geen goed of fout/slecht. Ik ben ervan overtuigd dat een ieder doet wat op dat moment het beste lijkt. Daarvan kan je achteraf wel is denken had ik dat maar anders gedaan, ja. Alleen had je toen nog geen zicht op de toekomst. Het hele leven zal je waarschijnlijk op bepaalde punten je standpunt veranderen omdat je het nu zelf hebt meegemaakt of omdat je er nu meer over weet of welke reden dan ook. Leven is een ander woord voor verandering, soms heel erg leuk, soms ook heel erg spannend, in ieder geval nooit saai!

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.