Maak een afspraak

HYPNOTHERAPIE en het Simpson Protocol zijn EEN WAARDEVOLLE INVESTERING IN JEZELF. Er komen veel klachten, situaties en problemen in aanmerking om te behandelen met Hypnotherapie/ het Simpson Protocol of Reiki. Mocht je je issue niet kunnen vinden in deze lijst, dan is dat geen teken dat ik je niet kan helpen. Neem alsjeblieft vrijblijvend contact met me op en laat me weten wat er scheelt. Er is zo ontzettend veel wat we samen kunnen bereiken. Het is gewoonweg te veel om allemaal in een lijstje te zetten. Dit is alleen een greep uit de lijst met klachten die zinvol met bijvoorbeeld hypnotherapie behandelt kunnen worden.

Jolie Hypnotharpie heeft een korte wachtrij: je kunt meestal binnen 14 dagen terecht.

Let op: Laat je ook altijd eerst regulier behandelen wanneer het om pijn/ziekte gaat. Ik behandel alleen pijnklachten als de oorzaak duidelijk is, dus als er eerst een arts naar heeft gekeken. Als het om mentale of emotionele klachten gaat, zoals bijvoorbeeld een fobie, wens om af te vallen, te stoppen met roken… enzovoort, dan is het niet nodig om eerst een arts te raadplegen.

Het is niet een kwestie van komen en dat ik het op los. Zo werkt het helaas niet. Ik kan alleen dát helpen te veranderen wat jij wilt. Je eigen wil om te veranderen is daarbij essentieel! Ik kan weinig doen als jouw motivatie niet heel groot is. Kom dus alleen als je echt voor de volle 100% gemotiveerd bent.

Maak een afspraak

Dit formulier vraagt om uw contactgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacygegevens om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan. 

Bij het aanvragen van een intake gaat u akkoord met het verstrekken van uw gegevens.

Tarieven

• Het telefonisch oriënterend kennismakingsgesprek is gratis.
Voor al je vragen over hypnotherapie kun je bellen naar 06- 38 27 14 09 (tijdens kantooruren). Een bericht of terugbelverzoek achterlaten via Whatsapp mag ook, dan neem ik contact op met jou.

  • Eén hypnotherapiesessie kost € 135,00
  • Drie hypnotherapie sessies vooraf te voldoen voor € 375,00

Deze sessie duurt gemiddeld 60-90 minuten. Ik neem ruim de tijd voor je. Gemiddeld zijn 2 tot 3 sessies nodig, dit is altijd in overleg.
Soms ben je ook met één sessie al geholpen!

De tarieven voor Healing, Reiki, Begeleide meditatie, Luisterkind, Kaartlegging etc. zijn:

30 minuten  €  40,00

60 minuten  €  75,00

90 minuten  € 100,00

Een Reiki behandeling op afstand verdeeld over 3 dagen € 75,00

Bij veel van de mogelijkheden staat je investering al vermeld. 

Wanneer je ziektekostenverzekering geen vergoeding geeft kun je de zorgkosten opgeven bij je jaarlijkse belastingaangifte. Mogelijk krijg je zo een gedeelte van de kosten vergoed.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, wanneer je een factuur op bedrijfsnaam wilt komt de BTW er nog bij.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.