Spiritueel consult overleden persoon

Als je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent leeft voort in een andere dimensie.

Contact maken met overledenen is geen rage of modeverschijnsel van dit moment. Zolang er mensen zijn, bestaat de behoefte om in contact te komen met onze overleden dierbaren. Zeker wanneer het overlijden plotseling, onverwacht was, of op een nare manier. Oervolken, Egyptenaren en Romeinen hebben er speciale goden aan gewijd. Indianen en aboriginals roepen de hulp in van geesten van voorvaderen om hen te steunen in hun leven vol risico’s en gevaren.

Ook in onze tijd hebben nabestaanden de behoefte om in contact te komen met hun dierbare overledenen. Gewoon omdat ze willen weten hoe het met hen gaat. Of omdat er onbeantwoorde vragen zijn. Of omdat nog niet alles gezegd is.

Bij een reading waarin ik contact maak met overledenen stem ik mij af op de energie van de overleden persoon. De boodschappen komen wel op dezelfde manier door als bij een “gewone” reading. Deze boodschappen komen  via beelden, geluid, een gevoel of een innerlijk weten. Soms ook zoeken de overledenen contact met hun dierbaren op aarde om hen advies te geven of te ondersteunen in een proces. Het zou zomaar kunnen dat jij nu hier zit omdat je ineens een ingeving had/ nieuwsgierig werd… Zou het echt kunnen?

Onze overleden dierbaren willen dat we hun liefde blijven voelen. Zij willen ons laten weten dat ze nog dicht bij ons zijn en dat zij ons willen en kunnen helpen. Zij willen ons laten weten dat ze over ons waken.

Bijna altijd als ik voor iemand een reading houd, kan ik de overleden voelen en soms zien. De boodschappen die ik door mag geven werken vaak op een dieper, helend niveau. Vaak keert de rust injezelf weer terug, waardoor je makkelijker verder kunt. Ik voel mij bevoorrecht om via een reading hierin een rol te mogen spelen.  Iedereen  mag zo ervaren dat we niet weg gaan als het lichaam stopt met ademhalen.

Mocht je toch nog veel verdriet hebben om het fysieke verlies en je weet niet wat je ermee aan moet, dan kan ik je daarbij ook helpen. Ik kan je verdriet niet wegnemen maar ik kan je wel leren en ondersteunen om er mee om te gaan en het een plekje te geven zodat je door kan met je leven. Houd daarbij altijd voor ogen dat “verdriet loslaten” niet betekent dat je niet meer aan de overleden dierbare denkt of minder van diegene houdt!

 

Als mensen overleden zijn, hebben ze vaak een tijdje nodig om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Doodgaan is opnieuw geboren worden in een andere dimensie. Behalve het wennen aan de nieuwe omstandigheden, is er ook tijd nodig om de gebeurtenissen uit het aardse leven te verwerken en een plaatsje te geven. Zeker als het overlijden nog vrij recent is, kan het zijn dat de overledene nog niet toe is aan contact met nabestaanden. Daarom adviseer ik altijd niet te snel contact te zoeken met de overledene. Uitzondering is natuurlijk als de overledene zelf contact zoekt, bijvoorbeeld in de vorm van dromen of beelden. Vaak wil de overledene dan laten weten dat het goed met hem/haar gaat.

Om contact te leggen met een overledene, heb ik een foto (of een voorwerp) van de overleden persoon nodig. Voor een foto geldt dat het een foto moet zijn waar de overledene alleen op staat en het gezicht en de ogen goed te zien zijn.

Het contact met een overledene komt niet altijd tot stand; de overledene bepaalt of het lukt of niet. Als een dierbare iets te melden heeft, wordt dit doorgegeven. Ik fungeer zoals ik het zelf noem als ‘doorgeefluik’. Met een mooiere omschrijving wordt dit “Channeling” genoemd. Het is voor mij altijd weer een dankbaar en ontroerend moment als ik een boodschap mag doorgeven.

Je hoeft voor een reading geen specifieke vragen op voorbereid te hebben. Ik vertel wat ik doorkrijg en je kunt daarop vervolgens reageren. 

De mogelijkheid bestaat dat er een bericht doorkomt over zaken die nu spelen zoals verdriet, pijn, ruzie of andere problemen. Dingen waar je geen antwoord op weet. Je kunt dan advies krijgen over hoe je deze problemen kunt oplossen. Het is wel belangrijk dat je beseft dat alles wat je eventueel na de reading doet een beslissing van jouw is. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je daden. In grote lijnen is alles voorbestemd, maar jij bent de gene die de keuzes maakt!

Tarieven:

30 minuten € 40,00

60minuten € 75,00

90 minuten€ 100,00

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.