het Unieke Simpson Protocol

Het Simpson Protocol is een unieke werkwijze met een holistische aanpak, ontwikkeld door de Canadese Ines Simpson. Voor de totstandkoming van deze unieke werkwijze ontving zij een award uit handen van de NGH (National Guild of Hypnotists). De methode is zowel discreet als holistisch en spiritueel. Holistisch willen zeggen dat de werking berust op mentaal, fysiek en spiritueel emotioneel niveau, m.a.w. “kijkend naar het geheel”. Discreet wil hier zeggen dat de hypnotherapeut niet precies op de hoogte hoeft te zijn van het probleem en de oorzaak ervan. Het is een zachte en liefdevolle manier waarbij gewerkt wordt in een zeer diepe trancestaat.

Apart is ook de wijze van communiceren met de cliënt. Het communiceren verloopt over ideomotorische signalen, ofwel vingersignalen die gestuurd worden door het hoger bewustzijn. Hoewel het hoger bewustzijn moeilijk uit te drukken is, kan het vergeleken worden met hogere wijsheid of universele kennis.

Kenmerkend voor het Simpson Protocol is dat er geen suggesties worden gebruikt door de therapeut, dit in tegenstelling tot toepassing van directe hypnotherapie waar wel gewerkt wordt met directe suggesties. De oplossing van het probleem wordt overgelaten aan het hogere bewustzijn.

De voor- en nadelen van het Simpson Protocol

Het grote voordeel is, net als bij regressie, dat het probleem bij de kern wordt aangepakt. Doordat er geen herbeleving van het trauma plaatsvindt, zijn emotionele uitbarstingen vrijwel uitgesloten. Wat niet wil zeggen dat er geen tranen kunnen vloeien, alleen zal dit minder lang duren en wel veel opluchting geven. Het zal voelen alsof je kilo’s kwijt bent. Voor sommige mensen is het pijnlijk om iets te vertellen over het probleem of de oorzaak. Hier is het Simpson Protocol bij uitstek geschikt vanwege de discretie, de client hoeft niets te vertellen.

Om het Simpson Protocol goed te kunnen toepassen is een zeer diepe staat van hypnose noodzakelijk. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat jij jouw therapeut vertrouwd, dat jij je veilig voelt. 

Waar kan je het Simpson Protocol voor gebruiken:

Je geneest jezelf op alle niveaus, lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Met het Simpson Protocol kun je de diepste trauma’s opsporen en neutraliseren en de meest positieve oplossingen zoeken. Zonder dat iemand MOET weten WAT het probleem is. De communicatie verloopt hoofdzakelijk via vingersignalen waardoor je bijna niet hoeft te praten, zo maak je de verandering van binnenuit.

Je doet zelf het innerlijke werk en de hypnotiseur begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Dit haalt het bewuste brein van de hypnotiseur uit het proces. Zo kan er opgelost worden wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Dit specifieke probleem wordt compleet opgelost doordat alles wat met dat probleem verbonden is, er mee samenwerkt of beïnvloed wordt, word losgekoppeld en losgelaten.

Het mooie van dit proces is, dat terwijl jij onder diepe hypnose bent, je begrijpt dat jij zelf een directe rol hebt in je eigen genezing.  Wat voor een diepere verandering en genezing zorgt.

Het Simpson Protocol kun je voor de meest voorkomende problemen inzetten. Hiernaast werkt het perfect voor die emoties en uitdagingen waarvan jij zelf niet (bewust) weet waar het vandaan komt. Denk hierbij ook aan migraine, prikkelbaar darmsyndroom, reuma of chronische vermoeidheid. Voor meer informatie neem gerust contact met mij op via 06-38 27 14 09

Het (ISO 9001 gecertificeerd) Simpson Protocol is ontwikkeld door de internationaal voor dit protocol onderscheiden Ines Simpson.
Het Simpson Protocol duurt zo’n 90 tot 120 minuten. Het dient aan te bevelen hier echt de tijd voor te nemen. Houd hier rekening mee in uw agenda.

€ 175,00 Simpson Protocol / Regressie therapie

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen meerdere behandelingen in 1x te boeken. Bijvoorbeeld 3 sessie’s voor € 475,00

Na 90 minuten komt er € 40,00 per 30 minuten of € 75,00 per uur bij.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.