Energetische reading

Wat is een energetiche reading?

Energetische Reading is in feite het voelen van de energiesystemen van een ander, waarbij je energie ophopingen en blokkades constateerd. Je hoeft me niets over jezelf te vertellen. Liever niet zelfs! Als ik begin te vertellen wat ik voel, merk en zie, herkennen de meeste mensen deze informatie meteen. Ik lees als het ware in jouw energie hoe het met je gaat en wat er nodig is. Ik krijg de informatie gewoon door.

Een Energetische Reading is een methode waarbij de aura’s en chakra’s van jouw worden gelezen. Daarbij wordt gekeken waar de energie vrij stroomt en op welke plekken zich blokkades hebben gevormd. Door inzicht te krijgen in die blokkades, kan je ermee aan het werk. Hierbij kan bijvoorbeeld een Healing al veel doen.

Tarieven:

30 minuten € 40,00

60minuten € 75,00

90 minuten€ 100,00

En dan?

Natuurlijk kunnen wij na de reading samen kijken of en wat ik eventueel verder voor jouzou kunnen betekenen.

Misschien is alleen de reading genoeg, misschien wil je hierna aan de gang met wat er gezien mocht worden. Alles kan in goed overleg, in vertrouwen besproken worden.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.