Akasha Reading

Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha Kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel?
Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van jouw archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht.

Ik geef je twee mogelijkheden voor een Akasha Reading:

  • Je kunt onder mijn begeleiding zelf naar jouw boek en de vragen stellen die je wilt stellen
  • Ik ga voor jou naar je boek en kijk welke antwoorden er gegeven mogen worden op jouw vragen.

 

Akasha is in principe de basis van alle dingen in de materiële wereld. In verschillende filosofieën wordt het gezien als de onzichtbare drijfkracht achter de creatie van materie. Volgens velen is het de bron van energie voor materiële manifestatie. Dat is zeer interessant, omdat kwantumfysica heeft aangetoond dat menselijke gedachten, intenties, emoties en nog meer, een directe invloed kan hebben op onze fysieke materiële wereld.

De moderne wetenschappelijke theorieën erkennen Akasha niet als bestaand, maar het feit dat de kwantumfysica ons laat zien dat ruimte niet leeg is, geeft dit eeuwenoude concept in ieder geval meer geloofwaardigheid, als je het mij vraagt.

Niet alles hoeft zichtbaar te zijn om te bestaan…

De reis die je nu mag maken ligt daar ook opgeslagen. Deze gegevens zijn opgeslagen in de vorm van energie en deze energie kan omgezet worden in informatie. Deze informatie kan gelezen worden via een Akasha reading.

Stel je een enorme bibliotheek voor, waarin op een plank je levensboek staat. In jouw levensboek (het archief van je ziel) kun je alles lezen over wie je bent geweest in je vorige levens en wat je eventueel daaruit geleerd hebt. Al je emoties en kennis staan in jouw levensboek opgetekend. Ook staat in dit levensboek je programma van je leven in het hier en nu. Welke afspraken heb jij van te voren gemaakt over dit leven? Wat wilde je in dit leven leren?

De Akasha Kronieken bieden je een bijzondere en interessante plek waar je je overzicht kunt vinden. Een hele andere kijk op zaken in je leven waardoor je meer inzicht krijgt in: je doelen, je relaties, je werk, je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook inzichten in de mogelijke projecten die je zou willen gaan ondernemen of nu al aan het ondernemen bent. Dit overzicht is geheel voor jou alleen, want dit wordt door jouw gemaakt door je levens te leven en je kennis daarin te verkrijgen.

Volgens de inmiddels overleden Edgar Cayce kunnen we de Akasha Kronieken zien als de supercomputer van het universum, een centrale opslag voor alle informatie van ieder individu dat ooit geleefd heeft in de hele kosmos. Naast het opslaan van de gebeurtenissen van je leven, slaat het
ook iedere handeling, daad, ieder woord, gevoel, iedere emotie, intentie en beweegreden op. Zogezegd bevatten de Kronieken de gehele geschiedenis van iedere ziel sinds het begin der tijden.

Het zijn verslagen over een ziel vanaf het moment dat het van haar beginpunt vertrekt.

“De interpretatie van Edgar Cayce suggereert dat ieder van ons het verhaal van onze levens schrijft door onze gedachten, onze daden en onze interacties met de rest van wat bestaat. Deze informatie heeft een effect op ons, hier en nu. Sterker nog, de Akasha Kronieken hebben zo een dergelijk effect op ons leven en de potentie en waarschijnlijkheden waar we toe getrokken worden, dat iedere verkenning ervan ons inzicht geeft in de aard van ons zelf en onze verhouding tot het universum. Ons leven, onze geschiedenis en onze individuele invloed op onze toekomst gaat wellicht nog veel verder dan we ooit hadden durven dromen.”

Hoe mooi is het een keer in je eigen bibliotheek te kijken?

Waarom heb je welke keuze gemaakt, nu je dit weet, doe je het dan de volgende keer anders?

Vraag naar de tarieven en mogelijk heden, mail naar info@joliehypnotherapie.nl, of bel, stuur een appje naar: 06-38 27 14 09

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.