Flow of Life

Veel uitdagingen in ons leven beginnen door problemen die te maken hebben met de tijd die we in de baarmoeder hebben doorgebracht en het geboorteproces op zich.  De relatie die we hebben met onze ouders tijdens de zwangerschap, bijvoorbeeld eventuele spanningen die er speelden, heb jij ook meegekregen. Daarnaast het geboorteproces op zich en het voor het eerst als ziel een fysiek lichaam ervaren kunnen een diepgaande stempel drukken op ons welzijn.

Als wij als maatschappij willen verder evolueren, dan zullen we toch een tandje bij moeten zetten door ECHT te GELOVEN, te WETEN dat wij als mens krachtige wezens zijn. Dit besef heeft tijd nodig. Maar als de wil er is om naar een waardevol, lang en gelukkig leven te gaan; houdt niets of niemand ons tegen.

Flow of Life is een vorm van Holistische Hypnose die via je eigen innerlijke wijsheid opnieuw een connectie maakt met jouw lichaam, geest en ziel. Vele mensen leven met lichamelijke of emotionele klachten waar ze al een lange tijd mee rondlopen, de oorzaak is vaak niet duidelijk waardoor er geen oplossing voor word gevonden. Het vervelende hiervan is dat men niet echt van het leven kan genieten.

Door een Flow of Life Sessie kun je gelukkig weer die verbinding maken met het leven die jij graag zou willen, door te veranderen, te leren, te integreren en te doen!

In principe zijn er 3 hoofdthema's

Flow of Life Sessie Re-Birthing

Tijdens deze Sessie beginnen we aan het begin van het leven.

 

Flow of Life Sessie Lichamelijke en Emotionele Klachten of Issues

Tijdens deze Sessie gaan we een combinatie maken met lichamelijke en emotionele klachten die waarschijnlijk al langer bij jou spelen.

 

Flow of Life Sessie Succes Coaching 

Tijdens deze Sessie gaan we werken met “Statements” wat inhoud dat wij gaan werken met suggesties. Deze suggesties zetten veranderingen in werkening  in jouw manier van het ervaren en het beleven van jouw eigen leven. 

Tijdens een Flow of life sessie:

Tijdens een sessie gaat het erom de Innerlijke Wijsheid te activeren. Alle informatie die je mag ontvangen komt 100% van jouw eigen Innerlijke Wijsheid.

In een Flow of Life sessie wordt er optimaal gewerkt vanuit de Innerlijke wijsheid op Holistische wijze, bij een holistische benadering gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Lichaam, Geest en Ziel kunnen niet los van elkaar worden gezien.

Een ziekte bijvoorbeeld wordt niet bekeken als een puur lichamelijk verschijnsel. Achter elke klacht, symptoom of zorgvraag zit meer dan alleen fysieke of mentale onbalans, het is een samenwerking van lichaam, geest en ziel.

Achter alles wat je voelt, ziet, denkt of op een andere manier ervaart, gaat namelijk meer schuil dan op het eerste gezicht waarschijnlijk lijkt. 

Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.