Tarot kaartleggen

Tarot als hulpmiddel

De Tarot en kaartleggingen zijn altijd met veel mysterie omgeven. Veel mensen denken dat het mogelijk is om met tarotkaarten de toekomst te voorspellen. Volgens mij is dat niet waar de Tarot over gaat.

Ik ga er van uit dat Tarot een soort gereedschap is, een manier om in contact te komen met de meest waardevolle informatie die er bestaat: kennis van binnenuit. De Tarot helpt je om in contact te komen met je Hogere Zelf. Dankzij deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je in de toekomst je dromen kunt manifesteren. Tarot is wereldwijd één van de meest populaire instrumenten voor inzicht en zelfreflectie.

Door een ander toestemming te geven om voor jou de kaarten te leggen geef je ook toestemming dat de ander contact legt met jouw  onbewuste. Dit blijkt wel wanneer de kaarten er liggen en jij de uitleg hiervan krijgt. Jouw energie beinvloed welke kaarten er komen voor jou. 

Tarotkaarten zijn hierdoor een hulpmiddel zodat jouw eigen intuïtie makkelijker boodschappen kan opvangen en genereren. De tarotkaarten hebben dus geen boodschappen vanuit zichzelf. Jij doet alles zelf met je intuïtie, oftewel je zesde zintuig. Diegene die de kaarten voor je legt helpt je alleen door de uitleg te “vertalen” voor jou.

Hoe werkt het?

Je zult zien dat het altijd de kaarten zijn die goed passen bij waar je op dit moment staat. De kaarten hebben allen een bepaalde betekenis, symboliek en ook een beeld waar je waarschijnlijk iets bij voelt. De kaarten vormen als het ware een spiegel die je helpt om de antwoorden in jezelf te vinden.

Natuurlijk help ik je bij het “lezen” van deze kaarten.

Wat de tarot in ieder geval niet is, is een manier om de toekomst te voorspellen. Dat zou alleen kunnen wanneer we zouden leven in een wereld waarin alles wat er in de toekomst gebeurt vaststaat. Alleen hebben wij mensen altijd onze eigen vrije wil, jij maakt dus altijd uit of je iets wel of niet doet.

Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen of wat je moet laten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven. De tarotkaarten kunnen je wel helpen om inzicht te krijgen in bepaalde zaken. Het leggen van tarotkaarten mag nooit de enige allesomvattende leidraad worden in je leven.

Tarot geeft je vooral raad, tips om anders naar een situatie te kijken, of de kaarten bevestigen wat jijzelf al voelde.

De kaarten kunnen inzicht geven in situatie’s omtrend je werk, liefde en bijvoorbeeld zelfontwikkeling.

Jouw investering

Tarieven voor Tarot:

30 minuten voor € 40,00

60 minuten voor € 75,00

90 minuten voor € 100,00

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.