Coaching spirituele ontwikkeling 1

Op het moment van je geboorte ben je het dichtst bij je oorspronkelijke zelf. Als het ware ben je bij je kern van wie je in wezen bent met al je kwaliteiten en bijzondere talenten. Je denkvermogen is nog niet ontwikkeld. Je maakt gebruik van je intuïtie, je oorspronkelijk innerlijk weten. Dan stap je het leven in en word je gevormd door je opvoeding en de plek waar je opgroeit. Iedereen creëert een overlevingspatroon om zo veilig mogelijk te zijn en de erkenning van je ouders te krijgen. Dit kan ervoor zorgen dat je je diepste dromen en verlangens, dat wat zo bij jou past en je levenskracht en vreugde geeft, in een laatje weggestopt wordt. Bij de een gaat dit langer goed dan bij de ander. Wat ik jou gun is het laatje weer te openen. Open te staan voor wat je word verteld door jouw echte IK. Jouw WETEN.

Intuïtie is het zachte maar volhardende stemmetje in jezelf. Dat zonder na te denken, of gebruik te maken van je 5 zintuigen, vertelt wat goed is voor jou. Of wat ‘waar’ is, ik noem het ook wel het “weten” . Je weet niet HOE je het weet, je WEET het gewoon. Deze stem wordt helaas vaak overschreeuwd door het verstand, je emoties of de mening van anderen. Wat dacht je van het meningencircus op socialmedia? We leven in een tijd dat het heel ‘normaal’ is dat Jan en alleman zijn mening, vaak zeer stellig, on line ventileert. Ben je je ervan bewust, dat dit ook iets met jou doet?

Vertrouw op je innerlijke leraar

We gaan daardoor geloven dat  oplossingen en ‘antwoorden’ ergens buiten ons liggen, in plaats van in onszelf. Ons hele leven blijven we naar anderen kijken… We denken dat een ander beter dan wijzelf, weet wat bij ons past. We leren onszelf en ons diepste gevoel, onze eigen innerlijke autoriteit te wantrouwen. Vroeg of laat echter, mogen we ervaren dat alleen onze eigen innerlijke wijsheid ons kan vertellen, wat werkelijk bij ons past. Wat onze Waarheid is. We mogen leren vertrouwen op onze eigen ‘innerlijke leraar’ die met ons communiceert via onze ingevingen oftewel: onze intuïtie. In het Latijn betekent intuïtie: innerlijk zien. Kom je dichterbij je intuïtie, kom je dichterbij jezelf!

Inhoud Coachingtraject

Tijdens dit coachtraject leer en ervaar je nog beter wat intuïtie is. Samen gaan we met allerlei inspirerende, praktische werkvormen aan de slag. Een ontdekkingsreis naar jouw intuïtie! Dit doen wij in 6 x 90 minuten, 1 op 1

Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: Wat is intuïtie? Hoe herken je het? Wat is het verschil met emoties en ratio? Wat heb je eraan in je dagelijks leven? Stil worden en naar binnen gaan met behulp van ademkracht en geleide meditaties. Wat is fijnstoffelijke energie? Energie leren voelen in je handen. Het aurasysteem en chakra’s. Het belang van een goede aarding. Energiekoorden en communicatie tussen mensen, hoe dit ons beïnvloedt en wat je er positief aan kunt veranderen. 

 

Het mooie aan dit 1 op 1 traject is dat het helemaal afgestemd wordt op wat jij op dat moment nodig hebt. 

Jouw investering hiervoor is: € 650,00 de data plannen wijsamen in overleg.

 

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.