Coaching spirituele ontwikkeling 2

Op het moment van je geboorte ben je het dichtst bij je oorspronkelijke zelf. Als het ware ben je bij je kern van wie je in wezen bent met al je kwaliteiten en bijzondere talenten. Je denkvermogen is nog niet ontwikkeld. Je maakt gebruik van je intuïtie, je oorspronkelijk innerlijk weten. Dan stap je het leven in en word je gevormd door je opvoeding en de plek waar je opgroeit. Iedereen creëert een overlevingspatroon om zo veilig mogelijk te zijn en de erkenning van je ouders te krijgen. Dit kan ervoor zorgen dat je je diepste dromen en verlangens, dat wat zo bij jou past en je levenskracht en vreugde geeft, in een laatje gestopt wordt. Bij de een gaat dit langer goed dan bij de ander. Wat ik jou gun is het laatje weer te openen. Open te staan voor wat je word verteld door jouw echte IK. Jouw WETEN.

In deze vervolgcursus staat de verbinding met jezelf en jouw ziel centraal, en leer ik je hoe je je goed kunt beschermen tegen prikkels/energie slurpers van buitenaf en energieën van anderen.

Hiernaast leer je wat energietrillingen zijn en hoe deze verbindingen werken. We gaan samen kijken naar je aura en chakra’s. De 7 chakra’s corresponderen met een klier/orgaan in het fysieke lichaam en elke chakra heeft een eigen kleur en energie. Aangezien elke chakra betrekking heeft op specifieke geestelijke, emotionele, psychologische en fysieke aspecten van ons wezen, wordt er gezegd dat een blokkade of storing van de chakra’s kan leiden tot lichamelijke, psychische en emotionele stoornissen.                                   

Bewustzijn en het in balans brengen van deze energie centra wordt daardoor verondersteld te leiden tot rust in het hoofd en een goede gezondheid. Zitten er bij jou blokkades in je energieveld? We gaan aan de slag met het schoonmaken van jouw energie. Daarnaast leer ik je ook hoe je in verbinding kunt komen met je gidsen en hoe je herkent dat ze bij je zijn.

 

Inhoud Coachtraject

De volgende onderwerpen komen bijvoorbeeld aan bod:

  • Energietrillingen en -verbindingen
  • Aura en Chakra voelen en schoonmaken
  • Gidsen

 

Het mooie van dit persoonlijke 1 op 1 traject is dat wij gaan kijken wat jij op dat moment nodig hebt, waar mogen wij het eerst aandacht aan geven.

In 6 x 90 minuten alleen tijd voor jouw. Waar wil jij/mogen wij aandacht aan gaan geven? De data plannen wij samen in overleg.

Jouw inverstering hierin is € 650,00 euro

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.